Sejur charter Zanzibar

Sejur charter Zanzibar

  • Producător:: YzySky
  • Model: Sejur 9
  • Disponibilitate: În stoc
  • 1120,00€ / Pers.

  • Fără TVA: 1120,00€ / Pers.

Opţiuni disponibileSursa foto: yu-jas/Shutterstock.com

Când auzi de Zanzibar, cel mai probabil că imaginea care îți vine în minte este compusă din ape turcoaz extrem de limpezi, nisip fin de un alb orbitor, palmieri înalți ce se leagănă ușor în briza mării, cocktailuri din fructe exotice și mâncăruri delicioase din fructe de mare proaspete.

Ei bine, nu greșești. Acest superb arhipelag din Oceanul Indian arată ca un adevărat paradis la care cu toții visăm când ne gândim la vacanța ideală. Dar experienta exotica a Zanzibarului înseamnă mult mai mult decât plaje cu nisip fin și ape numai bune pentru snorkeling.

Iată 5 lucruri pe care le poți face în Zanzibar, astfel încât acest arhipelag de pe coasta de est a Africii să te cucerească de la prima ta vacanță aici:

1. Zanzibar: Locuri încărcate de istorie

Stone Town_Zanzibar

Stone Town_Zanzibar

Prea puțin cunoscută în afara granițelor țării, istoria Zanzibarului este destul de lungă și interesantă. Înainte de toate, trebuie să știi că teritoriul, ce în prezent face parte din Tanzania, avea să fie în trecut port de sclavi și, ulterior, protectorat britanic.

O modalitate bună de a cunoaște mai multe despre istoria zbuciumată a națiunii este de a face un tur de o jumătate de zi în Stone Town, capitala Zanzibarului, rătăcind pe aleile labirintice și vizitând Muzeul Național, Vechiul Fort, Casa Minunilor și ruinele bântuitoare ale fostei piețe de sclavi.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun